Onlycabrios in de Media

Autoweek Classics 2016

 

Regelmatig worden wij benaderd door de redacties van zowel geschreven als internetmedia voor het maken van opnames van onze auto’s, om te gebruiken in artikelen in klassiekerbladen en video’s op het internet, waarbij naast de looks ook het motor- en uitlaatgeluid van de betreffende auto grote hordes aan geïnteresseerden veel plezier geeft. De internet-beleving van auto’s heeft een hoge vlucht genomen en wij werken daar graag aan mee, omdat het past in onze eigen passie en autobeleving die wij als liefhebbers van classic cars hebben.

onlycabrios.nl
onlycabrios.nl

Een mooi voorbeeld: recent, in de zomer van 2016, hebben wij nog op de voorpagina gestaan van het blad Autoweek Classics met één van onze BMW 325i cabriolets E30 van bouwjaar 1986, een uitzonderlijke eerste serie wagen, nog zonder katalysator en daardoor met de mooiste motor/uitlaat-sound volgens de kenners. Niet alleen in het blad maar ook op de website van Autoweek Classics is de beleving van deze auto (inclusief de sound op de site) maximaal overgebracht door zowel de print-redacteur als de video-redacteur, die in een dubbeltest van deze BMW 325i cabrio E30 met een Maserati Biturbo Spyder (ook uit 1986) de zomer van 1986 lieten terugkomen in de beleving van de lezer/kijker.

Wij waren bij de opnames van deze dubbeltest aanwezig, een unieke ervaring! In het blad Autoweek Classics was dit het hoofdartikel met een uitgebreide analyse en fotoreportage van beide auto’s. Prachtig in beeld gebracht, kijk maar eens via de volgende link naar de videoreportage van de BMW 325i cabriolet E30, onze specialiteit:

http://www.autoweek.nl/video/classics-dubbeltest-bmw-325i-vs-maserati-biturbo/

De redactie zocht naar een topexemplaar, het liefst zonder katalysator dus met de mooiste sound, en belde ons op als BMW E30 specialist. En zo’n buitenkans om onze passie te laten zien aan vele internet-autoliefhebbers laten wij natuurlijk niet voorbij gaan, dus wij leverden deze prachtige bordeauxrode BMW 325i cabrio E30 zoals u op de video en op bijgaande foto kunt zien. Deze auto is van de tweede Franse eigenaar uit de regio Parijs afkomstig en in topstaat. Prijs 20.000 euro in een sterk stijgende markt voor deze 2,5 liter 171 pk 6-cylinder cabriolets van BMW’s geliefde E30 serie.

onlycabrios.nl
onlycabrios.nl

Genieten en beleggen tegelijk, dat is wat deze BMW E30 cabriolets extra aantrekkelijk maakt, zeker in de huidige tijd waar geld op de bank zonder rente en met een aantrekkende inflatie u eerder armer maakt dan rijker, zoals vroeger. Sparen loont niet meer, prijsstijging op een classic E30 wel! En van staren naar een geldbedrag op een bankafschrift worden de meeste mensen niet zo gelukkig als van het sportieve rijden in een BMW 325i cabriolet E30 die bovendien elke dag meer geld waard wordt zoals vele klassiekers, maar deze in het bijzonder!

Carros magazine 2014

 

Een ander mooi voorbeeld is ook het artikel over onze Lancia Thema 8.32 Ferrari in het blad Carros, die bij ons in de showroom en op locatie aan de Waaldijk bij Haaften diverse foto-opnames hebben gemaakt en een prachtig redactioneel stuk plaatsten met uitgebreide fotoreportage over deze bijzonder snelle reiswagen met Ferrari-motor. Zie bijgaande foto’s voor een impressie van deze machtige Lancia Thema 8.32 Ferrari, in prachtig warm bordeauxrood metallic, met luxe vollederen alcantara interieur en zelfs lederen bekleding op het gehele dashboard, stuurwiel, etc. Een echte Italiaanse extreem luxe reiswagen pur sang met full power Ferrari blok uit de Ferrari 328 GTB/GTS, dus een 3,2 liter 8-cylinder Ferrari motor, die enigszins is geciviliseerd voor deze sportsedan en 215 pk vermogen levert. Ruim voldoende om de kids achterin in de stoelen te drukken bij het accelereren, waarvan vele kinderen in onze Lancia Thema 8.32 Ferrari tijdens de voetbal-uitwedstrijden genoten hebben!

onlycabrios.nl
onlycabrios.nl

Met deze aanwezigheid in zowel print- als internet-media promoten wij graag onze producten bij de doelgroep: de liefhebbers van sportieve youngtimers en oldtimers, in het bijzonder cabriolets!

Back to top