Vrienden van only cabrios

Voordelen voor de Vrienden van Only Cabrios

Als u zich inschrijft als Vriend van Only Cabrios via het online Inschrijfformulier, kunt u profiteren van vele voordelen:

 • u krijgt voortaan 5% korting op al uw aankopen bij Only Cabrios (onderdelen, onderhoudsbeurten/reparaties en zelfs op uw auto-aankoop!).
 • ook krijgt u als Vriend van Only Cabrios een week voorsprong bij het zien van onze nieuw binnengekomen auto’s, dus heeft u eerste keus en kunt u snel toeslaan als u de ware voorbij ziet komen! U kunt in het onderstaande inschrijfformulier zelf kiezen of u geïnformeerd wilt worden per e-mail, Whatsapp, Facebook, LinkedIn of Instagram. Ideaal!
 • de 5% korting is ook geldig bij aanschaf van een flat-jack bandenkussen voor de winterstalling van uw auto/oldtimer of flat-jack Camper Plus bandenkussen voor het nivelleren van uw camper/caravan op de schuine campinghellingen, ook erg leuk om als cadeau te geven aan uw ouders of schoonouders, vrienden, etc.: zie www.flat-jack.nl, eigendom van dezelfde eigenaar als van Only Cabrios.
 • ook op de air-jack luchtkussen-krik krijgt u uw 5% korting als Vriend van Only Cabrios: zie www.air-jack.nl
 • en als u een auto bij ons aankoopt als Vriend van Only Cabrios met uw 5% kortingsregeling (dat scheelt al gauw 1.000 euro bij aanschaf van een auto van bijvoorbeeld 20.000 euro, dus is zeer aantrekkelijk!), dan blijft het jaar garantie dat wij normaliter bieden bij aankoop tegen de vraagprijs (zonder korting) voor u als Vriend van Only Cabrios tóch gewoon in stand, ondanks uw 5% korting. Dus sla uw slag en schrijf u gratis in als Vriend van Only Cabrios en profiteer direct!

Dus sluit u gratis aan bij de Vrienden van Only Cabrios om met een week voorsprong geïnformeerd te worden over nieuwe auto’s en voor 5% Vrienden korting op auto’s, onderdelen en onderhoudsbeurten/reparaties!

  Inschrijfformulier voor de Vrienden van Only Cabrios
  Naam:
  Straat:
  Huisnummer:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Mobiele telefoonnr.:
  E-mail:
  Geboorte datum:
  Aanvullende vragen:
  Uw favoriete automerken (meerdere opties aanvinken mogelijk):
  Ik wil graag als Vriend van Only Cabrios met een week voorsprong per e-mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwste auto's van Only Cabrios:
  Ik wil graag als Vriend van Only Cabrios met een week voorsprong per whatsApp op de hoogte gehouden worden van de nieuwste auto's van Only Cabrios:  Back to top