Garantievoorwaarden

Uniek in de oldtimer/youngtimer wereld: 1 jaar garantie op al onze auto's.

 1. Op elke auto die u als consument van Only Cabrios koopt tegen onze vraagprijs, geldt 1 jaar garantie op de techniek, te weten motor en versnellingsbak, tenzij anders vermeld wordt in de advertentietekst (zoals bij een restauratieproject, waarop vanzelfsprekend geen garantie wordt gegeven).
 2. De eigenaar van Only Cabrios selecteert zelf alle auto’s die in haar collectie zijn opgenomen. Only Cabrios gelooft in haar product, en maakt dit waar door u een jaar garantie te geven als u de vraagprijs betaalt. Dat is uniek in de youngtimer/oldtimer wereld, waar auto’s (bijna) nooit met garantie worden verkocht. Wij doen dit wel. Dat is in uw voordeel: u heeft dan zekerheid dat het een goede auto betreft die u bij ons koopt. Een fijne gedachte!
 3. Deze garantie van 1 jaar gaat in op de leverdatum van de wagen.
 4. Voorwaarden bij het recht op garantie zijn:
  • Geen gebruik van de auto op het circuit, geen rallye-gebruik, geen races, anders vervalt direct de garantie.
  • Geen technische of optische veranderingen aan de wagen aanbrengen, anders vervalt direct de garantie.
  • Geen gebruik van de auto door derden dan de koper, anders vervalt direct de garantie.
  • Geen inzet van de auto in de verhuur, in leasing, etc. aan derden, anders vervalt direct de garantie
  • Het recht op garantie geldt alleen voor de koper, niet na eventuele doorverkoop van de wagen aan derden: in dat geval is de garantie direct afgelopen
 5. In het geval van garantie is de werkwijze uitsluitend als volgt:
  • Als u meent recht te hebben op garantie, meldt u dit schriftelijk per e-mail aan Only Cabrios op info@onlycabrios.nl
  • Only Cabrios checkt dan of u recht heeft op garantie in het door u genoemde geval aan de hand van alle technische details.
  • Als Only Cabrios constateert dat u recht heeft op garantie, herstelt Only Cabrios de wagen op haar kosten en alleen in de garage van Only Cabrios.
  • Als u in het buitenland bent in een garantiegeval-situatie, dan is repatriëring en transport van de auto naar Only Cabrios altijd op uw eigen kosten, dus zorgt u altijd voor een goede repatriëringsdekking bij uw verzekeraar als u naar het buitenland gaat met een youngtimer/oldtimer. Het is geen nieuwe auto, dus bereid u goed voor op een buitenlandse reis met een oudere wagen en verander uw mindset.
  • De wagen kan dus niet door een andere garage worden hersteld op kosten van Only Cabrios! Als u dit toch doet zonder schriftelijke toestemming van Only Cabrios en u claimt daarna de factuurwaarde bij Only Cabrios, vervalt direct uw garantie.
  • Mocht u toestemming van ons krijgen om (bijvoorbeeld in het buitenland) uw auto te laten repareren op onze kosten, dan krijgt u alleen een vergoeding voor de hoogte van de kosten in het geval wij de reparatie zelf zouden uitvoeren. Dus de drie keer zo hoge woekerprijzen die bijvoorbeeld een Griekse of Italiaanse garage rekent, vergoeden wij niet. Houdt u daar rekening mee als u naar het buitenland gaat.
  • Wij zijn een eerlijke garage, en gaan uit van overleg met ons in alle gevallen, dus zeker ook in het geval van een vermeende garantie. Overleg leidt altijd tot een oplossing. Dat is onze simpele stelregel.
Triumph TR3A Lichtblauw Met Beige Leder
BMW Z3 Cabrio Goud 224000 Km
Back to top