Privacyverklaring

Privacyverklaring

Inleiding

Only cabrios verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit statement (verder te noemen: “Privacy & Cookie Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd. Voor een volledige werking van de website plaatst Only cabrios cookies op uw computer. Daarnaast plaatsen wij cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag binnen Google Analytics. De cookies bevatten anonieme informatie en blijven maximaal 2 jaar op uw computer aanwezig.

Privacy

Bescherming van uw privacy is zeer belangrijk voor ons. Wij registreren alleen gegevens die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van uw aankoop en de communicatie met u als koper. Dus voor de uitvoering van de koopovereenkomst van onze auto’s tussen verkoper Only cabrios en u als koper. Dat is één van de grondslagen van de AVG die ons toestaat om persoonsgegevens te verwerken. Indien noodzakelijk gebruiken wij uw gegevens om met u in contact te komen. Adresgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de verkoop en facturering van door u bij ons aangekochte auto. Als u informatie aanvraagt op deze website, wordt u gevraagd naam, adres-, telefoongegevens en e-mailadres te verstrekken. Only cabrios gebruikt deze gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het factureren van de auto’s;
  • Afhandeling van uw auto levering en informeren over het verloop daarvan;
  • Informeren over eventuele terugroepacties of productinformatie over de auto’s die u bij ons gekocht heeft;
  • Verstrekking van gegevens aan derden uitsluitend op basis van wettelijke verplichtingen (zoals BTW-aangifte of fiscale inkomstenbelastingaangifte);

Only cabrios verstrekt uw gegevens NIET aan anderen, zoals commerciële partijen of overheidsinstanties, met als doel om hieraan geld te verdienen.

Opslag van uw gegevens

Only cabrios is wettelijk verplicht om uw gegevens (facturen van auto’s aan u, met daarop uw naam-, adres-, telefoongegevens en e-mail adres, te bewaren voor de fiscus gedurende minimaal 7 jaar, de zogenaamde fiscale bewaarplicht.

Daarna worden deze persoonsgegevens vernietigd. Only cabrios is actief vanaf het jaar 20??, dus dit houdt in dat de eerste vernietiging van persoonsgegevens hebben plaatsgevonden na 7 jaar bewaarplicht voor fiscus.

Statistiek

Only cabrios gebruikt Google Analytics voor het bijhouden van bezoekersgedrag en samenstellen van gebruikersstatistieken. Deze informatie helpt ons bij het verder ontwikkelen en verbeteren van onze site en service. Only cabrios verwerkt de persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Cookies

De website van Only cabrios plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de website van Only cabrios te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Only cabrios na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Only cabrios gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies (gedeeltelijk) niet geaccepteerd worden of dat u op de hoogte wordt gesteld, wanneer u een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser vindt u onder ‘Help’ in de toolbar van de meeste browsers. Hoewel u als bezoeker de site nog steeds kunt bezoeken is het echter mogelijk dat als cookies niet worden geaccepteerd, bepaalde diensten of elementen van de site niet optimaal functioneren. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat u niet van alle mogelijkheden van onze website gebruik kan maken. Indien u nog vragen heeft over de Privacyverklaring van Only cabrios, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

25 mei 2018

Back to top
Open chat
Maak direct een bezoek afspraak.
Hallo
Ik wil graag aanvullende informatie over deze auto: Privacyverklaring https://www.onlycabrios.nl/privacyverklaring
Powered by